O nama

Centar za obuku pasa i pansion Alfadog nalazi se na Vukovom salašu u Temerinu, u prijatnom ambijentu izmeštenom van naselja i svakodnevne gužve na samo 15-tak minuta voznje od centra Novog Sada. Na korak od plodnih vojvođanskih oranica nalazi se naš poligon za trening i smeštajni kapaciteti izgrađeni da zadovolje i najstrožije evropske standarde, a uz slobodan prostor koji nas okružuje, Vaš pas će imati mogućnost za nesmetan, stimulativan i uspešan rad. Alfadog centar radi po principu porodičnog posla i kao što o svojim ljubimcima brinemo sa mnogo pažnje i ljubavi, tako se odnosimo i prema psima koji su nam povereni, sa ciljem da im pružimo svu neophodnu negu i ispunimo njihove potrebe na najbolji način.

U radu sa psima primenjujemo najsavremenije metode koje podrazumevaju metodu pozitivne stimulacije bez konflikta, a najstrožije zabranjuju primenu sile. Osim pasa i vlasnici imaju mogućnost da kod nas steknu osnovne veštine neophodne za skladan i ispunjen život sa Vašim ljubimcem.

Vlasnik centra i glavni trener Milan Ognjenović poseduje sve potrebne licence za obuku pasa stečene u inostranstvu. Stručnim licencama obuhvaćen je najširi spektar obuke pasa, od klasičnih za vodiča-dresera pasa, do specijalizovanih za rad sa psima tragačima, psima na krvni trag, službenim i lovnim psima, spasilačkim i K-9 psima, psima za pronalaženje minsko-eksplozivnih materija, specijalizovanim tragačima (tartufi), psima za rad na aerodromima (zaštita od kolizije ptica), pasa za pronalaženje opojnih supstanci, sportskim i psima za civilnu upotrebu.

Alfadog tim čine:

  • Ognjenović Milan

    trener – instruktor

  • Ognjenović Milena

    organizator, trener osnovne poslušnosti za štence, hendler, nega, pomoć